Støt kvinder i Afrika

Vores nyeste produkt er utroligt smukke håndlavede cykelkurve-tasker fra Burkina Faso i Afrika og de passer til det kendte ”CLICKfix”-system som mange har på deres cykel i forvejen.(Hvis du ikke har en kan du købe den hos os)

Dette produkt er resultat af et privat dansk initiativ til at hjælpe fattige kvinder til en beder tilværelse og 11 danske kurvemager har hjulpet til med at udvikle produkterne (der er også andre modeller af kurve) som kvinderne fremstiller så de kan konkurrere med den udseende og kvalitet som vi europeer kræver. Kurvene findes i 12 forskellige farver og hver kurve er signeret af den kvinde som har fremstillet den ! Læs mere om projektet på www.kuni.dk

Vi udvider vores udvalg af afrikanske produkter i samarbejde med Kuni løbende og vi vil også sælge produkter som er baseret på genanvendelse af gamle materialer, såsom tasker og penalhuse fremstillet af gamle sodavandsdåser og andre genbrugsmaterialer.

Afrikanske træmasker fra forskellige stamme kommer også at indgå som nyheder i marts måned.De er meget specielle og forskellige.

 

 


HomeHome